Reviews 2018-04-19T12:21:49+00:00

Review overzicht

Hieronder tref je een overzicht van de ervaringen van onze klanten aan.

Behulpzaam en snelle communicatie

26 april 2018

Wij hebben de service van Confirmo als zeer prettig ervaren. Behulpzaam en snelle communicatie, met een prima en snel opgeleverd resultaat.

Olijck Seafood BV

De stap extra die je als klant waardeert!

19 april 2018

Zeer tevreden over de samenwerking met Confirmo. Confirmo reageert snel op verzoeken, kan zaken duidelijk uitleggen en zet net de stap extra die je als klant waardeert!

VikingMontage

Top service en communicatie

12 januari 2018

Confirmo heeft mij geholpen bij het opstellen van de algemene voorwaarden voor mijn bedrijf. Als ik twee punten op mag noemen waarin Confirmo uitblinkt is het de kwaliteit van de service en de goede communicatie. De opdracht had ik de week van kerst verstrekt, een week waarin dhr. Wiersma vakantie had ingepland, maar ik werd evengoed ondersteund in mijn vragen.

Jesse Staats

Via internet kwam ik bij Confirmo

4 mei 2017

Via internet kwam ik bij confirmo terecht. Contact was makkelijk gemaakt en daarna afgesproken om verdere contact via de mail te houden. Daarna nog een aantal vragen gehad en die kon ik ook makkelijk stellen zowel via de mail als telefonisch. Verder werd hetgeen wat ik nodig had zeer snel opgesteld. Daarna nog fijn contact gehad. Ook de kwaliteit van het werk is erg goed.

Samim Nouri

Snel en correct geholpen

1 mei 2017

Ik had in eerste instantie zelf algemene voorwaarden samengesteld aan de hand van wat branchegenoten gebruiken. Deze heb ik (gelukkig) laten valideren door Confirmo. Wat eigenlijk voor de hand ligt bleek waar. Veel bedrijven maken blijkbaar gebruik van verouderde voorwaarden. Al met al toch maar nieuwe up-to-date voorwaarden laten opstellen. Naar mijn mening zijn de tarieven zeer redelijk. De contacten zijn prettig en afspraken over oplevertermijnen worden keurig aangehouden.

Böhmer Benelux BV

Wij zijn zeer goed geholpen

19 april 2017

Wij zijn zeer goed geholpen en behandeld voor het opmaken van een algemene voorwaarden voor ons bedrijf Elkro BV. Deze hadden wij zeer snel nodig. Onderhandeling over hoe en wat, ging zeer deskundig en na wat vragen over en weer kregen wij heel snel de algemene voorwaarden op schrift. kortom wij van Elkro BV zijn zeer content met de algemene voorwaarden en prijs kwaliteit verhouding. Prijs was ook bepalend, is zeer laag in verhouding met markt aanbieders.

Elkro BV

Correcte en snelle afhandeling

14 april 2017

Correcte en snelle afhandeling. Een duidelijk informatieformulier en goede vertaling in de algemene voorwaarden.

Gepruttel BV

Straight to the point

4 april 2017

Straight to the point, perfect en snel advies op alle vraagstukken.

Wouter Peeters

Snel en vakkundig geholpen

3 april 2017

Snel en vakkundig geholpen, laagdrempelig, goede communicatie en op de hoogte van vakgebied.

Mariska de Wildt

Snel

31 maart 2017

Confirmo legt goed uit en levert zaken snel aan. Bij een fout van hun kant, heeft Confirmo erg goed gereageerd. Dat waarderen we. We gaan Confirmo zeker vaker inschakelen.

Kaatje Katoen