Reviews2018-04-19T12:21:49+00:00

Review overzicht

Hieronder tref je een overzicht van de ervaringen van onze klanten aan.

Bart blijft doorgaan tot de algemene voorwaarden helemaal kloppen.

15 november 2018

Bart blijft doorgaan tot de algemene voorwaarden helemaal kloppen. Bedankt voor je snelle reacties en werk!

Priceless Places

In korte tijd hadden we de eerste versie al in onze mailbox. Erg tevreden!

2 november 2018

Bart heeft ons supergoed geholpen met het opstellen van onze Algemene Voorwaarden. Hij nam ruim de tijd om in een telefoongesprek vooraf alles door te nemen wat belangrijk was en in korte tijd hadden we de eerste versie al in onze mailbox. Erg tevreden!

Masterpiece Visuals

Snelle reactie en goede service

29 oktober 2018

Snelle reactie en goede service

SeoSlim

Ze maken waar wat ze beloven...

9 oktober 2018

Goeie ervaringen met Confirmo. Er wordt heel vlot en accuraat gereageerd en de opdracht voldoet aan de wensen. Ze maken waar wat ze beloven en binnen no time had ik algemene voorwaarden die ik kon gebruiken. Goeie prijs-kwaliteit verhouding wat mij betreft.

Meneer Wateetons

Snelle service en goede kwaliteit

4 juli 2018

Snelle service / reactiesnelheid op vragen. Goede kwaliteit van geleverde diensten. Betaalbaar.

Phaces BV

Behulpzaam en snelle communicatie

26 april 2018

Wij hebben de service van Confirmo als zeer prettig ervaren. Behulpzaam en snelle communicatie, met een prima en snel opgeleverd resultaat.

Olijck Seafood BV

De stap extra die je als klant waardeert!

19 april 2018

Zeer tevreden over de samenwerking met Confirmo. Confirmo reageert snel op verzoeken, kan zaken duidelijk uitleggen en zet net de stap extra die je als klant waardeert!

VikingMontage

Top service en communicatie

12 januari 2018

Confirmo heeft mij geholpen bij het opstellen van de algemene voorwaarden voor mijn bedrijf. Als ik twee punten op mag noemen waarin Confirmo uitblinkt is het de kwaliteit van de service en de goede communicatie. De opdracht had ik de week van kerst verstrekt, een week waarin dhr. Wiersma vakantie had ingepland, maar ik werd evengoed ondersteund in mijn vragen.

Jesse Staats

De kwaliteit van het werk is erg goed

4 mei 2017

Via internet kwam ik bij confirmo terecht. Contact was makkelijk gemaakt en daarna afgesproken om verdere contact via de mail te houden. Daarna nog een aantal vragen gehad en die kon ik ook makkelijk stellen zowel via de mail als telefonisch. Verder werd hetgeen wat ik nodig had zeer snel opgesteld. Daarna nog fijn contact gehad. Ook de kwaliteit van het werk is erg goed.

Samim Nouri

Snel en correct geholpen

1 mei 2017

Ik had in eerste instantie zelf algemene voorwaarden samengesteld aan de hand van wat branchegenoten gebruiken. Deze heb ik (gelukkig) laten valideren door Confirmo. Wat eigenlijk voor de hand ligt bleek waar. Veel bedrijven maken blijkbaar gebruik van verouderde voorwaarden. Al met al toch maar nieuwe up-to-date voorwaarden laten opstellen. Naar mijn mening zijn de tarieven zeer redelijk. De contacten zijn prettig en afspraken over oplevertermijnen worden keurig aangehouden.

Böhmer Benelux BV