Review overzicht

Hieronder tref je een overzicht van de ervaringen van onze klanten aan.

Algemene voorwaarden opgesteld

5,0 rating
9 september 2019

Erg tevreden met de geleverde kwaliteit door Bart van Confirmo. Algemene voorwaarden opstellen die relevant zijn voor onze dienst was geen gemakkelijke opgave, maar het resultaat mag er zijn. Bart nam de tijd onze vragen te beantwoorden en heeft goede kennis van zaken. Als verbeterpunt zou ik de doorlooptijd noemen, deze was langer dan vooraf opgegeven maar daar stond ook een hoge kwaliteitsstandaard tegenover. Al met al een aanrader.

ChargeMakers BV

Service van Bart is erg goed

5,0 rating
9 september 2019

Service van Bart is erg goed. Hij weet waar hij het over heeft en luistert graag naar de behoeftes van de klant om samen een op maat gemaakt document te leveren wat goed past bij jouw bedrijf.

FALUE

Super service

5,0 rating
9 september 2019

Snelle service, denkt goed mee met de klant en heeft kennis van zaken! Bart bedankt!

JPS Media BV

Super geholpen! Met behulp van Confirmo eindelijk de algemene voorwaarden voor mijn bedrijf professioneel op kunnen stellen. Hier kan ik jaren mee vooruit!

5,0 rating
5 juli 2019

Al een aantal jaren hikte ik tegen het opstellen van de algemene voorwaarden voor mijn bedrijf aan. Door de groei van mijn bedrijf en grootte van opdrachten werd dit nu echt noodzakelijk. Mijn business coach tipte Confirmo. Door een grondige vragenlijst wordt je eerst zelf aan het werk gezet, waarna Confirmo vervolgens snel en efficient te werk gaat. Bart heeft mij super goed geholpen. Al mijn vragen en opmerkingen op de eerste versie zijn grondig beantwoord, waardoor ik mijn algemene voorwaarden zelf ook goed begrijp en een antwoord paraat heb wanneer opdrachtgevers hier vragen over stellen. Confimo, en in het bijzonder Bart, erg bedankt!

Studio Lieke Sanders

Snel en deskundig advies

5,0 rating
15 maart 2019

Snel en deskundig advies voor een betaalbare prijs

Bouwadvies Mur BV