Review overzicht

Hieronder tref je een overzicht van de ervaringen van onze klanten aan.

Super geholpen! Met behulp van Confirmo eindelijk de algemene voorwaarden voor mijn bedrijf professioneel op kunnen stellen. Hier kan ik jaren mee vooruit!

5,0 rating
5 juli 2019

Al een aantal jaren hikte ik tegen het opstellen van de algemene voorwaarden voor mijn bedrijf aan. Door de groei van mijn bedrijf en grootte van opdrachten werd dit nu echt noodzakelijk. Mijn business coach tipte Confirmo. Door een grondige vragenlijst wordt je eerst zelf aan het werk gezet, waarna Confirmo vervolgens snel en efficient te werk gaat. Bart heeft mij super goed geholpen. Al mijn vragen en opmerkingen op de eerste versie zijn grondig beantwoord, waardoor ik mijn algemene voorwaarden zelf ook goed begrijp en een antwoord paraat heb wanneer opdrachtgevers hier vragen over stellen. Confimo, en in het bijzonder Bart, erg bedankt!

Studio Lieke Sanders

Snel en deskundig advies

5,0 rating
15 maart 2019

Snel en deskundig advies voor een betaalbare prijs

Bouwadvies Mur BV

Een prettige deskundige ervaring

5,0 rating
7 maart 2019

Onze leveringsvoorwaarden waren na herziening aan een goede toetsing toe. Confirmo heeft dit efficiƫnt en deskundig uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat, een aanrader!

Audev BV

Zakelijk en professionele benadering

5,0 rating
26 februari 2019

Zakelijk en professionele benadering. Voorstellen worden gedaan op basis van intake. Afstemmingen over te maken aanpassingen op bedrijfsspecifieke context. Heeft geleid tot de producten die we nodig hebben.

Organisatie-Kundig

Zeer professioneel, betaalbaar & snel juridisch advies!

5,0 rating
20 februari 2019

We werken altijd zeer prettig met Confirmo. Bart is zeer secuur, snel er professioneel. Hij helpt ons bedrijf Alona met diverse juridische onderdelen, zoals het maken van onze algemene voorwaarden of een vraagstuk over auteursrecht m.b.t. een website template. Ik ervaar Confirmo als een betrouwbare & zeer betaalbare partner voor juridisch advies. Zeker een aanrader!

Alona Marketing