Reviews2018-04-19T12:21:49+00:00

Review overzicht

Hieronder tref je een overzicht van de ervaringen van onze klanten aan.

Wij zijn zeer goed geholpen

19 april 2017

Wij zijn zeer goed geholpen en behandeld voor het opmaken van een algemene voorwaarden voor ons bedrijf Elkro BV. Deze hadden wij zeer snel nodig. Onderhandeling over hoe en wat, ging zeer deskundig en na wat vragen over en weer kregen wij heel snel de algemene voorwaarden op schrift. kortom wij van Elkro BV zijn zeer content met de algemene voorwaarden en prijs kwaliteit verhouding. Prijs was ook bepalend, is zeer laag in verhouding met markt aanbieders.

Elkro BV

Correcte en snelle afhandeling

14 april 2017

Correcte en snelle afhandeling. Een duidelijk informatieformulier en goede vertaling in de algemene voorwaarden.

Gepruttel BV

Straight to the point

4 april 2017

Straight to the point, perfect en snel advies op alle vraagstukken.

Wouter Peeters

Snel en vakkundig geholpen

3 april 2017

Snel en vakkundig geholpen, laagdrempelig, goede communicatie en op de hoogte van vakgebied.

Mariska de Wildt

Snel

31 maart 2017

Confirmo legt goed uit en levert zaken snel aan. Bij een fout van hun kant, heeft Confirmo erg goed gereageerd. Dat waarderen we. We gaan Confirmo zeker vaker inschakelen.

Kaatje Katoen

Uitstekend werk geleverd door de medewerkers van Confirmo!

28 maart 2017

Voor onze startup Bidtrans.nl zochten wij een jurist die voor ons de algemene voorwaarden kon opstellen. Na lang zoeken zijn we uitgekomen bij Confirmo. Naar mijn mening een van de beste keuzes aangezien zij: + Meedenkend zijn + contact verliep altijd goed (naar mijn mening erg belangrijk) + extra vragen beantwoorden waar een ander al snel een uurloon zou berekenen + Het werk goed afgeleverd hebben + zeer betaalbaar zijn! Nogmaals bedankt!

Mathijs de Vries

Ontzorgen

28 maart 2017

Zeer deskundig op het gebeid van Algemene Voorwaarden. Goed leesbare tekst die ook door derden in de praktijk te begrijpen zijn.

Leo Scheutjens

Fijne service

27 maart 2017

Goed persoonlijk contact, inhoudelijk goed meegedacht. Prima!

José van Dijken

Algemene voorwaarden

27 maart 2017

Confirmo slaagt erin om praktisch, accuraat en concurrerend algemene voorwaarden op te stellen, top!

Eugène Razenberg