Algemene voorwaarden opstellen

Een stevige fundering voor jouw bedrijf

Wat zijn algemene voorwaarden?

Algemene voorwaarden zijn standaardbepalingen die je op meerdere overeenkomsten van toepassing kunt verklaren. Algemene voorwaarden vormen als het ware de basis van alle contracten die je afsluit. In de algemene voorwaarden leg je zaken als betalingstermijnen, garantiebepalingen, beperkingen van aansprakelijkheid en rechtskeuze vast. Op die manier kan het contract zelf beperkt blijven tot de kern van de overeenkomst.

  • Persoonlijk intakegesprek

  • Levering 5 werkdagen

  • Gratis aanpassingen

  • Implementatiehandleiding

  • Beschermde PDF-versie

Hoe gaan we te werk?

Stap 1. Online vragenlijst
Om te beginnen vragen we je om onze online vragenlijst in te vullen. Jouw antwoorden geven ons een overzicht van de bedrijfsactiviteiten.

Stap 2. Persoonlijk intakegesprek
Nadat je de vragenlijst hebt ingevuld, nemen we telefonisch contact met je op om de vragenlijst door te spreken. Op die manier weten we zeker dat we geen essentiële onderdelen vergeten en zorgen we samen voor het best mogelijke eindresultaat.

Stap 3. Conceptversie
Nadat we alle informatie via de vragenlijst en het intakegesprek hebben verzameld, gaan we aan de slag met het opstellen van de algemene voorwaarden. De conceptversie van de algemene voorwaarden ontvang je binnen 5 werkdagen via e-mail.

Stap 4. Gratis aanpassingen
Zodra je de conceptversie hebt ontvangen, kun je binnen 14 dagen éénmalig, kosteloos aanpassingen aanleveren.

Stap 5. Definitieve versie
Graag ontvangen we binnen 14 dagen jouw opmerkingen op de conceptversie, zodat we daarmee de definitieve versie kunnen opstellen. De definitieve versie ontvang je – wederom – binnen 5 werkdagen. Vernemen we binnen 14 dagen niets van jou? Dan is de opdracht op de 15e dag na oplevering van de conceptversie afgerond. Je kunt dan de conceptversie als definitieve versie gebruiken.

“Zeer tevreden over de samenwerking met Confirmo. Bart reageert snel op verzoeken, kan zaken duidelijk uitleggen en zet net de stap extra die je als klant waardeert!”

Marjoes van de Wall – VikingMontage Maasbracht

Onze juristen hebben onder meer algemene voorwaarden opgesteld voor:

Maak kennis met onze specialist

Bart is onze specialist op het gebied van algemene voorwaarden. Hij heeft ruim 10 jaar ervaring als jurist bij Confirmo. Werkte in het verleden voor Maatwerk Advocaten in Nijmegen en studeerde af in de richting bedrijfsjurist bij DSV op de afdeling Legal en Claims.