Review overzicht

Hieronder tref je een overzicht van de ervaringen van onze klanten aan.

De kwaliteit van het werk is erg goed

5,0 rating
4 mei 2017

Via internet kwam ik bij confirmo terecht. Contact was makkelijk gemaakt en daarna afgesproken om verdere contact via de mail te houden. Daarna nog een aantal vragen gehad en die kon ik ook makkelijk stellen zowel via de mail als telefonisch. Verder werd hetgeen wat ik nodig had zeer snel opgesteld. Daarna nog fijn contact gehad. Ook de kwaliteit van het werk is erg goed.

Samim Nouri

Snel en correct geholpen

5,0 rating
1 mei 2017

Ik had in eerste instantie zelf algemene voorwaarden samengesteld aan de hand van wat branchegenoten gebruiken. Deze heb ik (gelukkig) laten valideren door Confirmo. Wat eigenlijk voor de hand ligt bleek waar. Veel bedrijven maken blijkbaar gebruik van verouderde voorwaarden. Al met al toch maar nieuwe up-to-date voorwaarden laten opstellen. Naar mijn mening zijn de tarieven zeer redelijk. De contacten zijn prettig en afspraken over oplevertermijnen worden keurig aangehouden.

Böhmer Benelux BV

Wij zijn zeer goed geholpen

5,0 rating
19 april 2017

Wij zijn zeer goed geholpen en behandeld voor het opmaken van een algemene voorwaarden voor ons bedrijf Elkro BV. Deze hadden wij zeer snel nodig. Onderhandeling over hoe en wat, ging zeer deskundig en na wat vragen over en weer kregen wij heel snel de algemene voorwaarden op schrift. kortom wij van Elkro BV zijn zeer content met de algemene voorwaarden en prijs kwaliteit verhouding. Prijs was ook bepalend, is zeer laag in verhouding met markt aanbieders.

Elkro BV

Correcte en snelle afhandeling

4,0 rating
14 april 2017

Correcte en snelle afhandeling. Een duidelijk informatieformulier en goede vertaling in de algemene voorwaarden.

Gepruttel BV

Straight to the point

5,0 rating
4 april 2017

Straight to the point, perfect en snel advies op alle vraagstukken.

Wouter Peeters